Ju prezantojmë me versionin e ri 🎉

Eksploroni versionin më të ri të Gjirafa.com, një revolucion digjital me dizajn elegant, mundësi për të gjetur informacione të reja dhe një përvojë si kurrë më parë!

Prishtinë

E MARTË, 21 MAJ 2024

21 °C

Shi i lehtë

Era:

Qetë me shumë pak lëvizje të ajrit.

Drejtimi:

Lindje

Lindja e diellit:

03:15:51

Perëndimi i diellit:

17:50:56

Moti në bashkëpunim me Institutin Meteorologjik Norvegjez