Ju prezantojmë me versionin e ri 🎉

Eksploroni versionin më të ri të Gjirafa.com, një revolucion digjital me dizajn elegant, mundësi për të gjetur informacione të reja dhe një përvojë si kurrë më parë!

Prishtinë

E MARTË, 18 QERSHOR 2024

24 °C

Qiell i pastër

Era:

Qetë me shumë pak lëvizje të ajrit.

Drejtimi:

Veri

Lindja e diellit:

02:58:29

Perëndimi i diellit:

18:15:32

Moti në bashkëpunim me Institutin Meteorologjik Norvegjez