Gjuha:

Rreth nesh

Gjirafa, Inc., është kompani amerikane, e themleuar në SHBA. Gjirafa është platformë e përmbajtjes me video dhe studio të produksionit dhe kompani lidere e shitjes online; Gjirafa udhëheq me shërbime të interneEtit offline në online në Ballkan dhe Diasporën Shqiptare. Gjirafa, Inc., është kompania me rritjen më të shpejtë në Ballkan që ofron shërbime të internetit dhe një nga start-ups me investimin më të madh VC nga investitorë me reputacion në Evropë. Vizioni ynë është të ndërtojmë ekonominë e internetit në Ballkan, duke u fokusuar në shërbime kryesore që mungojnë në regjion, për një treg prej rreth 12 milion banorë.

Produktet

Gjirafa.com. Makina kerkimore e gjuhes shqipe eshte elementi kryesor ne kete produkt, mirepo gjithashtu permban te gjitha lajmet nga te gjitha portalet shqiptare, ato te grumbulluara ne nje vend the te kategorizuara ne menyre automatike. Gjithashtu permban te dhenat per linjat e autobuseve ne regjion, blerjen/shitjen e mallrave nepermjet mundesise se shpalljeve, si dhe motin per regjion.

GjirafaPikBiz i mundëson përdoruesve gjetjen e mbi 80 000 bizneseve dhe pikave të interesit në Kosovë, ndërsa bizneseve ju mundëson të gjenden lehtë nga përdoruesit.

Gjirafa50 është dyqani më i madh online në Kosovë, Shqipëri dhe rajon për produkte teknologjike, me mbi 60.000 produkte nga brendet më të njohura botërore. Të gjitha produktet në Gjirafa50 janë origjinale dhe me garancion nga prodhuesi. Ndërkohë, të gjitha porositë e bëra në Gjirafa50 vijnë me transport falas në gjithë Kosovën, deri tek adresa juaj.

GjirafaMall është qendra më e madhe tregtare e blerjeve online në Kosovë, me mbi 140.000 produkte nga kategori të ndryshme. Veshje, libra, kozmetikë, produkte shtëpiake, ushqim dhe pije, janë vetëm disa nga kategoritë e produkteve që ofron GjirafaMall. Të gjitha porositë e bëra në GjirafaMall, vijnë me transport deri tek adresa juaj, në gjithë Kosovën.

gjirafaVideo eshte platforme nderthur interesat e krijueseve apo talenteve me perdoruesit tane, te cilet shikojne ato video.

GjirafaAdNetwork eshte prej plaftormave me te perdorura sa i perket marketingut digjital ne rajon. Bizneset shfaqin reklamat e tyre ne personat qe atyre ju intereson, me kosto shume efikase dhe fleksibile.

Gjirafa Lab eshte mjet ndihmes i start-up, i ndertuar per ndermarres te cilet kane potencialisht nevoje per resurse, dhe qajse ne treg. Ne si mjet ndihmes, do te ofrojme hapesire, mentorim, lidhje, mjete teknologjike, ndihmen ne gjetjen e talenteve, si dhe ndihme ne qasjen e investimeve per ato produkte te cilat jane me kritere ne ofrimin e sherbimeve ne tregun e Kosoves, Shqiperise, Maqedonise. Ne dallim me sherbimet tjera, ekipi i GjirafaLab perbehet nga ata qe kane kaluar neper te gjitha fazat e cekura paraprakisht.

Partneret tane

Lajmet / Artikujt

Gjirafa Raises a $6.7M Series B from Rockaway Capital to digitise the Balkans

techcrunch.com

" Gjirafa, Inc., is the fastest-growing company in the region, and the growth is impressive at 314 percent CAGR"

Kosovo’s long, slow recovery

www.economist.com

"It has prospered by filling niches deemed too small to bother with by the world's internet giants."

Search Startup Gjirafa Scores $2M To Bring Albania Online

techcrunch.com

"You’d be forgiven for thinking that Google has search all sewn up, but that’s not necessarily the case in Albanian-speaking countries"

Internet Economic Development Partnership

www.usaid.gov

"The end goal is to successfully launch these new ideas/products and to grow employment, investment, and revenue in the region’s internet economy."

Kosovo is open for business!

jfcnaples.nato.int

"Most striking was their complete commitment to their homeland"

Albanian Search Startup Gjirafa.com Gets $2 Million in Largest Ever Tech Investment in Albanian Region

rockawaycapital.com

"This investment is more than just a bet on the explosive growth potential of the Balkans’ internet economy"

Mergim Cahani

techcamp.america.gov

"Gjirafa is working to build the Internet Economy and bring state of the art e-commerce solutions to emerging markets"

Meet the 2014 Founders: Gjirafa, Albania/Kosovo’s answer to Google

startupyard.com

"Based on our web mining data, the Albanian web is still in the early stages of development, but it has doubled in the past year and it is continuing its growth rapidly."

Ekipa

Mergim Cahani

Founder & CEO

Ercan Canhasi

Co-Founder & CTO

Diogjen Elshani

Co-Founder & COO

Edi Demaj

Partner USA

Shqipron Sezallari

Head of Product Development

Drilon Kastrati

Principal Software Architect

Festim Cahani

Product Manager

Agon Daku

Lead Software Engineer

Debatik Hoxha

Head of Business Development

Nuridin Selimko

Senior Mobile Developer

Gazmend Kepuska

Software Engineer II

Doresa Rexha

Head of Gjirafa Video

Brikena Rexhaj

Head of Gjirafa50 and GjirafaMall

Arita Thaqi

Graphic Designer

Hakan Shehu

Lead Software Engineer

Sherif Gjini

Front End Developer

Blend Halilaj

Lead Software Engineer

Vjosa Daku

Operations Manager

Abdullah Veliu

Project Coordinator

Romana Safedini

Senior Office Administrator

Riad Asllani

Lead Software Engineer

Nik Raja

Software Engineer

Shqiponje Zogaj

Quality Assurance

Blerton Krasniqi

Operations Manager

Greta Kamberi

Lead of Talent Recruitment & Retention

Dren Shabani

Head of Business Intelligence

Gentiana Sahiti

Lead Operations (e-commerce)

Abetare Rexha

Lead Customer Support (e-commerce)

Labeat Fejza

Senior Business Analyst

Blerta Lataj

Partner Development

Trashegim Mavraj

Social Media Manager

Molos Morina

Product Coordinator

Arta Kepuska

Lead Content (e-commerce)

Dardan Kastrati

Lead Graphic Designer

Fiona Pepiqi

Senior Business Analyst

Granit Sekiraqa

Operations Associate (e-commerce)

Meridian Miftari

Penetrator Tester

Tahir Rashiti

Senior Fulfillment Courier

Ermir Hoxha

Partner Development

Rinor Gashi

Client Success Analyst

Adele Gjoka

Production Manager

Arbnora Gashi

Content Associate (e-commerce)

Ihsibi Osmonaj

Android App Developer

Festim Kajtazi

Collections Associate

Shpetim Hajrullahu

Senior Warehouse Specialist

Latif Gerguri

Fulfillment Courier

Naxhije Beka

Internal Accountant

Gentiana Gubetini

Internal Accountant

Valma Latifi

Customer Support Assistant (e-commerce)

Yll Bytyqi

Software Engineer

Albion Krasniqi

Lead Business Intelligence Analyst

Urim Haxhiu

Android Developer

Myhedin Zika

Software Developer

Taulant Shatri

Software Developer

Frederik Berisha

Graphic Designer

Kushtrim Spahiu

Senior Business Intelligence Analyst

Fitim Bytyqi

IT Technician and Warehouse Assistant

Bali Demiri

Product Support Assistant

Lavdrim Reçica

Junior Talent Recruiter

Festa Stublla Konushevci

Operations Associate (e-commerce)

Erblina Zeqiri

Business Intelligence Analyst

Lindita Ibrahimi

Client Success Analyst

Lekë Sadiku

Business Analyst

Rinor Shpejti

Performance Marketing Associate

Rilind Halitjaha

Warehouse Assistant

Albert Zariqi

Software Developer

Edin Mehmeti

Software Developer

Lina Mahmuti

Quality Assurance

Andi Sanaja

Warehouse Assistant

Our Lucky

Chief Happines Officer

Genc Berisha

Film Director

Arlind Abdyli

Motion Graphics Designer

Patrik Lekaj

Content Coordinator

Mendim Arifaj

Front-End Developer

Kreshnik Shala

Post Production Lead

Edon Halitjaha

Production Assistant

Ylli Tafarshiku

Creative Copywriter (e-commerce)

Monika Bunjaku

Business Intelligence Apprentice

Valter Lucaj

Executive Producer/ Film Director

Bled Rexhepi

Junior Product Analyst

Jeton Haziri

Product Support Operations

Frasher Hashimi

Production Associate

Ardian Thaçi

Lead of Gjirafa Agency and Communications

Dritëro Avdijaj

Front-End Developer

Driton Ademi

Camera Technician and Gaffer

Albiana Bajrami

Content Assistant (e-commerce)

Muhamed Zeqiri

Junior Software Developer

Gezim Berisha

Lead Sound Engineer

Brikena Emrullahu

Showroom and Sales Associate

Atdhe Hoda

Editor

Deltina Syla

Assistant Costume & Set Designer

Fis Cahani

First Assistant Director

Leart Aliu

Social Media Apprentice

Arber Basha

Junior iOS Developer

Gramos Sfishta

Customer Support Assistant

Haxhi Çelaj

Software Engineer

Albanit Berisha

Software Developer Apprentice

Bilbil Isma

Software Engineer

Muhamet Kaçandolli

Software Developer Apprentice

Albin Idrizaj

Software Developer

Visar Buza

JavaScript Developer

Ardit Baloku

Software Developer

Ibrahim Bytyqi

Showroom and Sales Associate

Dorina Osmani

Graphic Designer

Vjosa Qerimi

Customer Support Assistant

Elvali Toprlak

Internal Accountant

Naime Sylejmani

Internal Accountant

Egzon Hamiti

Warehouse and Fulfillment Assistant

Gëzim Sejdiu

Warehouse and Fulfillment Assistant

Besnik Musliu

Sound Intern

Nora Latifi

Make-Up Artist

Leona Kryeziu

Costume Designer Intern

Bahtije Krasniqi

Costume Designer and Set Design

Dafina KAstrati

Business Development Apprentice

Adonis Hajdari

IT Technician

Lidia Zaka

E-Commerce Intern

Majlinda Misimi

Business Analyst Apprentice

Bordi këshillues

Esther Dyson

Torsten Suel, PhD

Jay Nathan, PhD

Cedric Maloux

Adresa

Gjirafa, Inc.,-Dega ne Kosove

Adresa: Magjistralja Prishtine - Ferizaj, km i 6-te

Tel: +383 (0) 44 991 206

e-mail: [email protected]

Gjirafa Shqiperi SHPK

Adresa: Tirana Business Park, Rruga Rinas, Tiranë, Shqipëri

Tel: +383 (0) 44 991 206

e-mail: [email protected]