KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Urgjent Telefon Alcatel 35 euro

Shitet

Celulare

Alcatel

One Touch Star

Detajet

Çmimi

35 €

Kategorit
Celulare
Data
03/02/2019 20:27
Rajoni
Drenas
Shteti
Kosove
Urgjent
Po
Telefoni
+38349662336

Përshkrimi

Telefon alcatel esht mjaft i shpejt dhe shum pak i perdorur per qdo pyetje me shum me kontaktoni 😃

Shpërndaje

Kontakt

+38349662336

Drenas / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

+38349662336

Drenas / Kosove

Kontakto me shpallësin