KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Urgjent Iphone5

Shitet

Celulare

Apple

iPhone 5

Detajet

Çmimi

65 €

Kategorit
Celulare
Data
07/06/2019 11:20
Rajoni
Skenderaj
Shteti
Kosove
Urgjent
Po
Telefoni
044896354

Përshkrimi

Shitet iphone5 ne gjendje te rregullt pa grritha dhe defekte

Shpërndaje

Kontakt

044896354

Skenderaj / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

044896354

Skenderaj / Kosove

Kontakto me shpallësin