KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Shes telefona

Shitet

Celulare

Apple

iPhone 5s

Detajet

Çmimi

90 €

Kategorit
Celulare
Data
01/12/2018 13:27
Rajoni
Ferizaj
Shteti
Kosove
Telefoni
045637211

Përshkrimi

Shiten telefona iphone 5 5s 5c
nga 40€ deri 90€
dhe samsung A5
nr kontaktues 045637211 viber +383

Shpërndaje

Kontakt

045637211

Ferizaj / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

045637211

Ferizaj / Kosove

Kontakto me shpallësin