KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Shitet Iphone 6 Plus Gold 16G

Shitet

Celulare

Apple

iPhone 6 Plus

Detajet

Çmimi

235 €

Kategorit
Celulare
Data
23/08/2019 16:10
Rajoni
Prishtine
Shteti
Kosove
Telefoni
049251314

Përshkrimi

Iphone eshte ne gjendje shume te mire dhe eshte shume i ruajtur

Shpërndaje

Kontakt

049251314

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

049251314

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin