KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Urgjent IPHONE 7 32 GB I PERDORUN BEJ NDRRIM

Shitet

Celulare

Apple

iPhone 7

Detajet

Çmimi

170 €

Kategorit
Celulare
Data
07/08/2019 18:43
Rajoni
Prishtine
Shteti
Kosove
Urgjent
Po
Telefoni
044 331 864

Përshkrimi

IPHONE 7 32 GB I PERDORUN DHE NE GJENDJE TE RREGULLT PA ASNJE DEFEKT

044 331 864

049 130 888

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

044 331 864

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

044 331 864

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin