KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Urgjent Iphone 7 128Gb Black CE

Shitet

Celulare

Apple

iPhone 7

Detajet

Çmimi

220 €

Kategorit
Celulare
Data
21/11/2019 22:13
Rajoni
Prishtine
Shteti
Kosove
Urgjent
Po
Telefoni
+38349249446

Përshkrimi

Telefoni është ne gjendje shume te rregullt dhe është shume pak i përdorur. Ka kapacitet prej 128 GB dhe është CE. Çmimi 220 euro.

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

+38349249446

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

+38349249446

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin