KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Urgjent NE SHITJE IPHONE 7 32gb dhe IPHONE 6s 16gb

Shitet

Celulare

Apple

iPhone 7

Detajet

Çmimi

160 €

Kategorit
Celulare
Data
25/05/2020 12:48
Rajoni
Prishtine
Shteti
Kosove
Urgjent
Po
Telefoni
045649609

Përshkrimi

Ne shitje iPhone 7
- i zi, 32gb
- Gjendje perfekte
- Thuajse aspak i perdorur
QMIMI- 160euro

Ne shitje iPhone 6s
- Ngjyre hiri, 16gb
- Gjendje perfekte
- i Sapo ardhur nga jasht
QMIMI - 80euro

Shpërndaje

Kontakt

045649609

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

045649609

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin