KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

iPhone X – 256 GB

Shitet

Celulare

Apple

iPhone X

Detajet

Çmimi

380 €

Kategorit
Celulare
Data
25/12/2020 17:12
Rajoni
Prishtine
Shteti
Kosove
Telefoni
0038345900003

Përshkrimi

iPhone X – 256 GB

Shitet iPhone X, 256 GB, i shfrytezuar vetem 1 vit dhe i blere ne Zvicer.

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

0038345900003

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

0038345900003

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin