KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Urgjent iPhone 12 mini 64GB (PRODUCT)RED

Shitet

Celulare

Apple

iPhone X

Detajet

Çmimi

730 €

Kategorit
Celulare
Data
06/01/2021 01:43
Rajoni
Prizren
Shteti
Kosove
Urgjent
Po
Telefoni
043565987

Përshkrimi

Shes iPhone 12 mini 64GB (PRODUCT)RED i ri, i ardhur nga Amerika
eshte I perdorur vetem 2-3 dit.
tel. vjen me kabell orgjinale (pa karikues) dhe pa kuti.
per qdo pytje munde te kontaktoni ne whatsapp ose ne tel.

Shpërndaje

Kontakt

043565987

Prizren / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

043565987

Prizren / Kosove

Kontakto me shpallësin