KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Apple iPhone XS 64GB = $450USD , iPhone XS Max 64GB = $480USD ,iPhone X 64GB = $350USD , Apple iPhone XR 64GB = $390USD Whatsapp Chat : +27837724253

Shitet

Celulare

Apple

iPhone X

Detajet

Çmimi

400 €

Kategorit
Celulare
Data
28/01/2020 08:42
Rajoni
Tirane
Shteti
Shqiperi
Telefoni
+27837724253

Përshkrimi

Apple iPhone XS 64GB = $ 450USD, iPhone XS Max 64GB = $ 480USD, iPhone X 64GB = $ 350USD, Apple iPhone XR 64GB = $ 390USD Whatsapp Chat: +27837724253
 

Ne jemi një furnizues i telefonisë celulare. Ne kemi dyqane në Mbretërinë e Bashkuar dhe Afrikën e Jugut.

Ne dërgojmë në të gjitha vendet në mbarë botën nëpërmjet Fedex, DHL dhe UPS dhe përdorim shërbimin e shpërndarjes ekspres, kështu që dorëzimi do të marrë 3 ditë në shumicën e rasteve. Ne ofrojmë falas në të gjitha vendet.

Këto smartphones ose tableta janë 100% origjinale, plotësisht të hapur në të gjitha rrjetet në të gjitha vendet, të reja, të mbyllura në një kuti të re me Garanci 2 vjeçare


Ju do të merrni 10% zbritje për qëllim prej 2 ose më shumë njësi

Të gjitha çmimet janë në dollapët amerikanë (USD)


blerësi i interesuar duhet të na kontaktoni në vijim:


EMAIL: [email protected]


EMAIL: [email protected]


Whatsapp Chat: +27837724253


Thirrni ose WhatsApp: +27837724253Apple iPhone XS 64GB cost $450

Apple iPhone XS 256GB cost $490

Apple iPhone XS 512GB cost $540


Apple iPhone XS Max 64GB cost $ 480

Apple iPhone XS Max 256GB cost $ 520

Apple iPhone XS Max 512GB cost $ 570Apple iPhone X 64GB cost $ 350

Apple iPhone X 256GB cost $ 390


Apple iPhone XR 64GB cost $ 390

Apple iPhone XR 128GB cost $ 430

Apple iPhone XR 256GB cost $ 470Apple iPhone 8 64GB cost $280

Apple iPhone 8 256GB cost $310


Apple iPhone 8 Plus 64GB cost $300

Apple iPhone 8 Plus 256GB cost $330


Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

+27837724253

Tirane / Shqiperi

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

+27837724253

Tirane / Shqiperi

Kontakto me shpallësin