KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

WWW.MTELZCS.COM Apple iPhone 11 Pro Max,11 Pro €430 EUR Samsung S20 Ultra 5G,S20+

Shitet

Celulare

Apple

iPhone X

Detajet

Çmimi

430 €

Kategorit
Celulare
Data
15/04/2020 10:15
Rajoni
Tirane
Shteti
Shqiperi
Telefoni
601833394

Përshkrimi

WWW.MTELZCS.COM Apple iPhone 11 Pro Max,11 Pro €430 EUR Samsung Samsung S20 Ultra 5G,S20+

Ne jemi kompani, ne shesim me çmime me shumicë për shitësit dhe individët. Ne shesim të gjitha markat e fundit të Apple, Samsung, Huawei, SONY, kompjuter dhe laptop dhe produkte të tjerë

Na kontaktoni:

Zyra EMAIL: [email protected]


Uebfaqja e kompanisë: WWW.MTELZCS.COM


Uebfaqja: WWW.MTELZCS.COM

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

601833394

Tirane / Shqiperi

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

601833394

Tirane / Shqiperi

Kontakto me shpallësin