KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Shitet HUAWEI P20 LITE

Shitet

Celulare

Huawei

P9 lite

Detajet

Çmimi

200 €

Kategorit
Celulare
Data
22/05/2019 17:14
Rajoni
Prishtine
Shteti
Kosove
Telefoni
049 666 310

Përshkrimi

Huawei P20 LITE i zi, 4GB RAM, 64GB + SD card deri ne 256GB.
Kamera 16MP, 2 Kartela.
Bateria 3000 mAh me Quick Charger adapter original.
Fingerprint dhe Facial Recognition, 14.83cm
4G, Bluetooth, NFC, Multitasking.
Vjen me case te zi dhe ndegjuse origjinale.
Nga ZVICRRA i perdorur 1 muj.

Shpërndaje

Kontakt

049 666 310

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

049 666 310

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin