KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Urgjent Hummer Patriot

Shitet

Celulare

Modu

Phone

Detajet

Çmimi

100 €

Kategorit
Celulare
Data
18/12/2021 13:43
Rajoni
Peje
Shteti
Kosove
Urgjent
Po
Telefoni
1

Përshkrimi

Kontakt vetem njerez serioz ne viber +38348449499
Hummer Patriot ip67 rezistent ndaj ujit dhe ndaj dheut eshte telefon rrobotik nuk prishet dhe perdoret nga ushtria Polake eshte me dy kartela ka kamera blouteuth dhe internet 2g po ashtu ka edhe sim card 8gb

Shpërndaje

Kontakt

1

Peje / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

1

Peje / Kosove

Kontakto me shpallësin