KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Urgjent Tel ne shitje

Shitet

Celulare

Modu

Phone

Detajet

Çmimi

70 €

Kategorit
Celulare
Data
24/11/2019 22:29
Rajoni
Tirane
Shteti
Shqiperi
Urgjent
Po
Telefoni
0692530475853

Përshkrimi

Shiten tel Adrroit origjinal nga gjerani ...Gjithashtu tek ne gjeni dhe model veshje per te qen ndryshe ...Na gjeni ne facebook dhe insagram me cmime te arsyeshme

Shpërndaje

Kontakt

0692530475853

Tirane / Shqiperi

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

0692530475853

Tirane / Shqiperi

Kontakto me shpallësin