KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Urgjent Shitet NOKIA LUNA 8600,100 % ORIGJINAL DHE NE GJENDJE TE PERKRYER

Shitet

Celulare

Nokia

8600 Luna

Detajet

Çmimi

200 €

Kategorit
Celulare
Data
24/04/2019 11:13
Rajoni
Durres
Shteti
Shqiperi
Urgjent
Po
Telefoni
0682538780

Përshkrimi

Shitet NOKIA LUNA 8600,100 % ORIGJINAL DHE NE GJENDJE TE PERKRYER.
CMIMI 200 EURO PAK I DISKUTUARCMIMI 150 € (euro) I PA DISKUTUAR

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

0682538780

Durres / Shqiperi

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

0682538780

Durres / Shqiperi

Kontakto me shpallësin