KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Urgjent Shes telefonin Samsung A6 2018

Shitet

Celulare

Samsung

A637

Detajet

Çmimi

100 €

Kategorit
Celulare
Data
04/09/2021 00:01
Rajoni
Gjakove
Shteti
Kosove
Urgjent
Po
Telefoni
044712901

Përshkrimi

Samsung A6 2018
Kapaciteti 32GB
RAM 3 GB
Ne gjendje te mire teknike si dhe pa asnje gervishtje

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

044712901

Gjakove / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

044712901

Gjakove / Kosove

Kontakto me shpallësin