KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Urgjent Samsung Galaxy A6 2018

Shitet

Celulare

Samsung

A737

Detajet

Çmimi

180 €

Kategorit
Celulare
Data
09/06/2019 04:25
Rajoni
Prizren
Shteti
Kosove
Urgjent
Po
Telefoni
+38649276509

Përshkrimi

Ndrrim me Iphone
32GB .. 3G RAM
3000 mph battery
16 MP kameren perpara dhe mbrapa
3 muj i perdorun i ardhur nga Austria

Shpërndaje

Kontakt

+38649276509

Prizren / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

+38649276509

Prizren / Kosove

Kontakto me shpallësin