KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Ofrohet për shitje Samsung Galaxy Note 8 - Duos

Shitet

Celulare

Samsung

Galaxy Note 8.0

Detajet

Çmimi

425 €

Kategorit
Celulare
Data
16/02/2019 08:07
Rajoni
Prishtine
Shteti
Kosove
Telefoni
+386 49 705 904

Përshkrimi

64GB, 6GB RAM Telefoni është i përdorur, në gjendje të rregullt dhe shumë i ruajtur! Për më shumë informacion: +386 49 705 904 (viber, whatsapp)

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

+386 49 705 904

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

+386 49 705 904

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin