KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

SAMSUNG GALAXY A32

Shitet

Celulare

Samsung

Galaxy Note5

Detajet

Çmimi

260 €

Kategorit
Celulare
Data
23/06/2022 10:39
Rajoni
Lushnje
Shteti
Shqiperi
Telefoni
355697240055

Përshkrimi

SAMSUNG GALAXY A32, VITI 2021. I RI 6 RAM DHE 128 ROM. KARIKUES KUFJE, XHAM GOMINE TE PERFSHIRA NE CMIM.
kufje I12 DHURATE

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

355697240055

Lushnje / Shqiperi

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

355697240055

Lushnje / Shqiperi

Kontakto me shpallësin