KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Samsung S20 Plus

Shitet

Celulare

Samsung

Galaxy Note5 Duos

Detajet

Çmimi

650 €

Kategorit
Celulare
Data
16/09/2020 14:10
Rajoni
Prishtine
Shteti
Kosove
Telefoni
+355 69 822 1183

Përshkrimi

Samsung s20 Plus shume pak i perdorur. E shes me karikus dhe kllef mbrojtes.
Per te interesuar e sjell me poste nga Tirana ku une banoj dhe pagesen e kerkoj me Paypal.

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

+355 69 822 1183

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

+355 69 822 1183

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin