KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Urgjent Samsung Galaxy s10+ 128gb

Shitet

Celulare

Samsung

Galaxy S6 edge+

Detajet

Çmimi

460 €

Kategorit
Celulare
Data
18/08/2020 23:37
Rajoni
Prizren
Shteti
Kosove
Urgjent
Po
Telefoni
049726066

Përshkrimi

galaxy s10 plus ne gjendje perfekte dhe gjitha paisje

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

049726066

Prizren / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

049726066

Prizren / Kosove

Kontakto me shpallësin