KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Samsung Galaxy S7

Shitet

Celulare

Samsung

Galaxy S7

Detajet

Çmimi

200 €

Kategorit
Celulare
Data
26/03/2019 14:47
Rajoni
Prishtine
Shteti
Kosove
Telefoni
+38345575324

Përshkrimi

• Telefoni është origjinal dhe pa asnjë problem.

Dimenzionet: 142.4 mm x 69.6 mm x 7.9 mm
Pesha: 152 gr.
Ram: 4 GB
Memori: 32 GB
Versioni: Android Nougat 7.0
Rezolucioni: 1440 x 2560 piksell
Kamera mbrapa: 12 MP
Kamera para: 5 MP
Kapaciteti i baterisë: 3000 mAh
Sim Kartelë: 1

• Karakteristikat:
Fingerprint
Fast charging (mbush shpejtë)
Rezistent ndaj ujit/rërës

• Për më shumë informata kontaktoni në numrin e dhënë !

Shpërndaje

Kontakt

+38345575324

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

+38345575324

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin