KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Samsung galaxy s7

Shitet

Celulare

Samsung

Galaxy S7

Detajet

Çmimi

130 €

Kategorit
Celulare
Data
02/09/2020 15:11
Rajoni
Peje
Shteti
Kosove
Telefoni
+38649564987

Përshkrimi

Shes samsung galaxy s7, punon shum mir dhe shum i mirmbajtun, per detalje mund te shihen edhe ne foto.

Shpërndaje

Kontakt

+38649564987

Peje / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

+38649564987

Peje / Kosove

Kontakto me shpallësin