KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Ofrohet për shitje Samsung Galaxy S9

Shitet

Celulare

Samsung

Galaxy S9

Detajet

Çmimi

350 €

Kategorit
Celulare
Data
23/04/2019 17:20
Rajoni
Prishtine
Shteti
Kosove
Telefoni
+383 44 705 904

Përshkrimi

64GB, 4GB RAM

Telefoni është i përdorur, në gjendje të rregullt dhe shumë i ruajtur!

Për më shumë informacion: +383 44 705 904 (viber, whatsapp)

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

+383 44 705 904

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

+383 44 705 904

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin