KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Urgjent 3 ari Peje

Ara dhe ferma

Shitet

300

0

Detajet

Çmimi

13,000 €

Titulli
3 ari Peje
Data
14/03/2019 23:39
Rajoni
Peje
Shteti
Kosove

Përshkrimi

AGJENCIONI PER PATUNDSHMERI- Kroni, ju ofron Parcel në Pejë qe gjendet mbi Supermarketin Luani po ashtu afer kompleksit Delta.
13000 euro
Me siperfaqe prej 3 Ari
Parcela ka afer shkollen fillore “Xhemajl Kada”
Parcela ka një pamje të bukur të qytetit të pejës,ka dokumentacion të rregullt dhe leje të ndërtimit
Parcela ka rrug të asfalltuar,kanalizim,rryme.

Për më shumë na kontaktoni në nr: 0038349686111
Për më shumë na kontaktoni në nr: 0038349686111
Viber-Email: [email protected] FB- Kroni Kroni Instagram : kroni.kroni.16 apo në zyren tonë e cila gjendet në rrugën Nëna Terezë.


Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

049686111 (0038349686111)

Peje / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

049686111 (0038349686111)

Peje / Kosove

Kontakto me shpallësin