KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Shitet 1 Hektar Toke ne Kijevë/Mleqan

Ara dhe ferma

Shitet

10000

0

Detajet

Çmimi

2,000 €

Titulli
Shitet 1 Hektar Toke ne Kijevë/Mleqan
Data
27/01/2020 07:18
Rajoni
Malisheve
Shteti
Kosove

Përshkrimi

Toka shtrihet në mes të fshatrave Kijevë dhe Mleqan, përballë Villës së Latif Kryeziut dhe Pikës së Derivateve EURO BENZ

Toka ka dalje në Magjistralen Prishtinë - Pejë (rruga e vjetër) përmes rrugës lokale 5 metra të gjerë e cila e ndan tokën në
2 pjesë (ana e majtë 42 Ari dhe ana e djathtë 60 Ari)

Toka gjindet në një pozicion të përshtatshëm në mes të rrugës së vjetër dhe rrugës së re dhe i plotëson të gjitha kushtet për
hapjen e ndonjë biznesi (Depo, Fabrike, Ferma të ndryshme etj) por mund të shfrytëzohet edhe për troje.

Toka ka dokumentacion të rregullt e pronar shqipëtar dhe mund të përkthehet menjëherë.

Çmimi: 2000 EUR për Ari

Për informata më të hollësishme mund të na kontaktoni:

Tel/Viber: 044/315-044 & 045/666-765

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

044315044 045666765

Malisheve / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

044315044 045666765

Malisheve / Kosove

Kontakto me shpallësin