KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

SHITET TRUALLI NE MIRADI TE EPERME ME 31 ARI

Ara dhe ferma

Shitet

3100

0

Detajet

Çmimi

1,100 €

Titulli
SHITET TRUALLI NE MIRADI TE EPERME ME 31 ARI
Data
14/12/2019 14:42
Rajoni
Fushe Kosove
Shteti
Kosove

Përshkrimi

Shitet trualli prej 31 ari ne Miradi te Eperme, me infrastrukuture, lagje e re, dhe vend shume atraktiv per ndertim te shtepive.
Trualli ka dokumentacion te rregullt.
Çmimi i truallit eshte 1,100 €uro/ari.

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

+383 44 172 136

Fushe Kosove / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

+383 44 172 136

Fushe Kosove / Kosove

Kontakto me shpallësin