KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Toke me qira, Rruga B, 22Ari

Ara dhe ferma

Qira

2200

0

Detajet

Çmimi

2,200 €

Titulli
Toke me qira, Rruga B, 22Ari
Data
07/09/2020 14:34
Rajoni
Prishtine
Shteti
Kosove

Përshkrimi

Toka ështe mbrapa rrugës B. Me gjithë infrastrukturen e nevojshme, dhe e shtruar me zhavor. Ka qasje në dy anët në rrugë. E përshtatshme për shumë veprimtari afariste. Parcela ka një hapësirë prej 22 ari .

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

+38344337557

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

+38344337557

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin