KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Banesa mujore me qira, qmim super te volitshem

Banesa

Qira

80

3

Detajet

Çmimi

150 €

Titulli
Banesa mujore me qira, qmim super te volitshem
Data
15/03/2019 01:19
Rajoni
Prishtine
Shteti
Kosove

Përshkrimi

Banesa banimi me qira, të mobiluara dhe me kushte të përshtatshme për qëndrim afatgjatë.
Banesat janë me qmim super të volitshëm, varësisht nga kohëzgjatja e qëndrimit. Ambienti është i qetë, posedon parking për vetura dhe ka një rrethinë të përshtatëshme për aktivitete të ndryshme. Nxitoni dhe shfrytëzoni keto qmime eksluzive..

1-Muaj banesa një dhomëshe, vetëm 150€, me të gjitha kushtet për banim.
1-Muaj banesa dy dhomëshe, vetëm 250€
3-Muaj Banesa dy dhomëshe vetëm 230€
6-Muaj banes dy dhomëshe vetëm 200€
12-Muaj banesa dy dhomëshe vetëm 180€

-Kjo shpallje është e dedikuar për banesat në lagjën “Vellushë, rr. Bajram Kelmendi” (afer shkolles Gjergj Fishta).
-Për më shumë informata, ju lutëm të na kontaktoni nëpërmes numrave të telefonit apo emailit:

Tel: +38344253805
IPKO: 049253805
Email: [email protected]

Na Vizitoni për të tjera:
www.centerapartments-ks.com
www.facebook.com/rentalprishtina

Center Apartments
Tring Smajli / 47
Prishtinë.
Ju Mirepresim.

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

+38344253805

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

+38344253805

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin