KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Urgjent Banese me Qira Bregu i Diellit

Banesa

Qira

0

2

Detajet

Çmimi

180 €

Titulli
Banese me Qira Bregu i Diellit
Data
03/12/2019 08:30
Rajoni
Prishtine
Shteti
Kosove

Përshkrimi

Leshohet banesa me qira, ne Bregun e Diellit,
Qendrimi Ditor
Kuzhina dhe Tryezaruia e veqant
Banjo
Kati i 4
Cmimi 180€
Tel: +383 49 666 036

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

+38349666036

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

+38349666036

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin