KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Objekt Afarist 350m2 me qira ne Qender Rozi

Objekte Afariste

Qira

350

0

Detajet

Çmimi

3,000 €

Titulli
Objekt Afarist 350m2 me qira ne Qender Rozi
Data
18/02/2020 15:55
Rajoni
Prishtine
Shteti
Kosove

Përshkrimi

Objekt Afarist 350m2 me qira ne "Qender" saktesisht ne lagjen "Qafa" rruga "UÇK". Hapsira Afariste eshte e shtrire ne 3 kate dhe bodrum, kati perdhese ka nje lokal qe eshte i ndare nga etazhi i lartecekur, kati pare ka siperfaqe prej 120m2 me kete ndarje: hapsire pune te madhe me nje ballkon dhe nje nyje sanitare, kati i dyte: 3 njesia pune, banjo dhe ballkon ndersa kati i trete: hapsire te madhe pune me kuzhine dhe ballkon mjaft te madh, po ashtu vlen te ceket se ne kuader te qiramarresit mund te futet edhe nje siperfaqe prej 90m2 bodrum qe mund te shfrytezohet per depo, objekti eshte mjaft modern dhe mjaft cilesor qka mund te verehet edhe permes fotove, qiraja mujore 3000€ e pershtatshme per ndonje OJQ, zyre programuese, zyre dizajni, administrata etj
Ne baze te kerkeses te gjitha orendite mund te hiqen
R868
Informata me shume:
+38349411272, Facebook: Rozi Patundshmeri

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

+38349411272

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

+38349411272

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin