KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

LËSHOHET ME QERA OBJEKTI NË FUSHË KOSOVË!

Objekte Afariste

Qira

1700

0

Detajet

Çmimi

3,000 €

Titulli
LËSHOHET ME QERA OBJEKTI NË FUSHË KOSOVË!
Data
28/05/2020 19:37
Rajoni
Fushe Kosove
Shteti
Kosove

Përshkrimi

Objekti ndodhet ne rrugë kryesore, ka 1700 m2, përmban një sallë kryesore dhe një hapësirë shtesë. Gjithashtu, ka një bufe dhe 2 garderoba të pajisura me tusha dhe banjo. Hapësira e parkimit është në dispozicion dhe e mjaftueshme për më shumë se dhjetë vetura.
Të gjitha hapësirat mund të shëndërrohen sipas kërkesës së klientit.

Shpërndaje

Kontakt

044372760

Fushe Kosove / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

044372760

Fushe Kosove / Kosove

Kontakto me shpallësin