KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Shtëpi 130m2 me parcele 5 Ari

Shtepi/Vila

Shitet

130

4

Detajet

Çmimi

160,000 €

Titulli
Shtëpi 130m2 me parcele 5 Ari
Data
29/04/2021 19:36
Rajoni
Gjilan
Shteti
Kosove

Përshkrimi

Shtëpi moderne e projektuar dhe ndërtuar sipas standarteve të ndërtimit. Shtëpia është e organizuar me të gjitha përmbajtjet e nevojshme për shfrytëzim maksimal për një familje.
Është e ndërtuar në vitin 2003 dhe gjendet në kushte të mira teknike dhe funksionale, lokacioni në të cilin ndodhet shtëpia është në lagjen Dardania, në zonën më të përshtatshme për banim në qytetin e Gjilanit. Në afërsi të ngushtë të lokacionit janë të gjitha shërbimet që ju nevoiten: Shkolla fillore dhe Universiteti, Qendra e Mjekësisë Familjare, Tregu lokal, Parku, Posta etj
Lokacioni: Dardania II, rruga “24 Marsi”
Sipërfaqja e parcelës: 5ari
Sipërfaqja e shtëpisë: 130m2

Organizimi i brendshëm i shtëpisë përmban:
• 1 Dhomë per qëndrim ditore
• 3 Dhoma gjumi
• 2 Banjo
• 1 Kuzhinë
• 1 Ballkon(me dalje në kopsht)
• 1 Garazhë
• 1 Utilit(depo) në kopsht

Kushtet tjera teknike:
• Izolim të mureve të jashtme dhe tavanit
• Dysheme me parket druri
• Ngrohje qëndrore (me pellet)
• Hidrofor dhe rezervuar për furnizim me ujë

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

+38344868051

Gjilan / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

+38344868051

Gjilan / Kosove

Kontakto me shpallësin