KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Urgjent lokal me qera 70m2 ne Rr.Varoshit, rr.Qamil ilazi

Zyre

Qira

70

0

Detajet

Çmimi

300 €

Titulli
lokal me qera 70m2 ne Rr.Varoshit, rr.Qamil ilazi
Data
15/02/2020 10:25
Rajoni
Ferizaj
Shteti
Kosove

Përshkrimi

Ipet Lokali me qera ka 70m2 dhe nje banjo, sapo eshte rinovuar, ka edhe 15m2 oborr qe eshte e rrethuar, mbrapa lokalit gjendet edhe nje Depo apo Garazhde qe ka 26m2 qe mundet te shfrytezohet per gjera te ndryshme.
Kjo depo apo Garazhde mund te behet edhe sipas marrveshjes, Lokali gjendet ne kendin e 2rrugeve qe eshte mjaft e qarkullushme, ka dalje ne Rrugen e Gilanit dhe ne rrugen e Varoshit. Vërejtje: Lokali nuk ipet me qera per qdo lloj kafiterije.

Lokali gjendet ne rrugen e Varoshit, mprama "auto ngjyrosjes Albani (Keca)" saktesisht ne Rr.Qamil ilazi.

Per ma shum info Kontakto ne Viber, WhatsApp ose Nr: +38349669579 ose 044353620, +38349886997lokale me qera, lokale me qira, lokal me qera, lokal me qira, lokal, lokali

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

+38349669579

Ferizaj / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

+38349669579

Ferizaj / Kosove

Kontakto me shpallësin