KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Zyre 100m2 me qira ne Tophane ROZI

Zyre

Qira

100

0

Detajet

Çmimi

550 €

Titulli
Zyre 100m2 me qira ne Tophane ROZI
Data
31/01/2023 11:04
Rajoni
Prishtine
Shteti
Kosove

Përshkrimi

Zyre 100m2 me qira ne "Tophane" me saktesisht shume prane me ish "Market Beki" ne zone te pershtatshme per zhvillimin e veprimtarive te ndryshme, zyra pozicionohet ne katin e 8-te me ashensor dhe ka kete renditje:
- 1 Salle takimesh
- 1 Njesi ndihmese
- 1 Kuzhine
- 2 Banjo
- 2 Terrasa

Zyra ka nje shtrirje te gjere ne objekt, leshohet per afat te gjate pa invertar, posedon ngrohje qendrore me sistem privat (kallda) qasje e kufizuar ne objekt permes qip karteles, monitorim me kamera etj. E favorshme per destinime siç jane: zyre projektuese, zyre IT, dizajni etj
R3748
044917642, 049411272, ROZI Patundshmeri

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

+38349411272

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

+38349411272

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin