KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Agjent/e Marketingu

Orar i plote

Marketing dhe Reklamim

Prishtine

Kosove

Detajet

Data
06/08/2020 11:19

Pershkrimi

Center Shqiptare kerkon te punesoje Agjent Marketingu per qytetin e Prishtines.

Qellimi i ketij pozicioni eshte te menaxhoje marredheniet me klientet potenciale, klientet e rinj apo ata ekzistues si dhe te permbushe objektivat e kompanise per tregje te caktuara.
Detyra te tjera perfshijne: garantimin e rritjes se shitjeve dhe numrit te klienteve nepermjet planifikimit, zhvillimit dhe menaxhimit te shitjeve.
Kandidati duhet te jete i fokusuar ndaj shitjeve dhe i orientuar drejt klientit.


Kritere te vecanta:
Kandidati duhet te kete aftesi shume te mira komunikimi, menaxhimi dhe bindese.
Te jete ambicioz dhe kerkues ndaj vetes
Te krijoje nje kulture sherbimi qe gjeneron klime pozitive.
Te punoje nen presion dhe te pergjigjet per buxhetet financiare te vendosura nga kompania.
Te zbatoje planet/strategjite e marketingut te vendosura nga Kompania
Te kujdeset per ruajtjen e nje imazhi profesional gjate gjithe kohes
Te kete ekspericence si drejtues mjeti, e domosdoshme.
Per shkak te natyres se ketij pozicioni pune, kandidati duhet te jete fleksibel ne orare dhe i gatshem te ndjeke kerkesat e klienteve.

Kualifikimet:
Te kete perfunduar studimet e larta.
Te kete mbi kater vjet eksperience ne pozicione shitjesh produktesh/sherbimesh/ distribucione etj
Te jete njohes i/e mire e gjuhes angleze. Gjuhe te tjera perbejne avantazh.
Te kete grupin B ne lejen e drejtimit.

Preferohen kandidate mbi 28 vjeç.

Te gjithe te interesuarit mund te dergojne CV ne adresen: [email protected]
Ju lutem percaktoni ne subjekt te email-it pozicionin per te cilin aplikoni.

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

0035544500360

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

0035544500360

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin