KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Agjent Shitje

Orar i plote

Shitje

Prishtine

Kosove

Detajet

Data
14/02/2019 09:09

Pershkrimi

Integral Marketing Design është kompani lider për reklamim në industrinë e marketingut dhe social media management, duke prezentuar mënyren më të avancuar të marketingut vizual. Me teknologjinë më të re dhe me ekran unik LED, ne kemi rolin kryesor në vend me seli në Prishtinë, në të cilin njerëzit ndërveprojnë dhe janë ballë për ballë me markat më të mira në botë. Kjo kompani ofron një formë unike për të reklamuar dhe për të promovuar bizneset Integral Marketing Design kërkon të rekrutojë me orar të plotë: Agjent Shitje Kualifikimet dhe përgjegjësitë: - Të jetë i diplomuar drejtimi administrim biznesi, menaxhment apo në fusha tjera relevante; - Të posedojë aftësi udhëheqëse dhe të jetë analist i mirë; - Fleksibil dhe i përgatitur për tu adaptuar me ndërrimet eventuale në treg; - Të jetë energjik, të ketë iniciativë dhe kreativitet duke ofruar ide të reja në çështje të ndryshme lidhur me procesin e punës; - Të posedoj aftësi të mira interpersonale; Për të aplikuar ju duhet ta dërgoni CV-në në [email protected] deri më 1 Mars 2019. Nëse keni ndonjë pyetje ju lutem na kontaktoni në nr. e tel. +383 (0)49709070.

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

+38349709070

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

+38349709070

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin