KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Agjente Telefonik

Orar i plote

Call Center

Prishtine

Kosove

Detajet

Data
06/05/2020 11:53

Pershkrimi

Rreth kompanise:

O.T Capital eshte një kompani nderkombetare ne fushen e telekomunikimit e cila eshte në rritje dhe në

kërkim të njerëzve me vlera dhe njerëz me ambicie që duan të rriten profesionalisht dhe të ndertojne

karrieren e tyre.


Ne ofrojme:

Kushte shume te mira te punes, ambient te ngrohte dhe trajnime profesionale.


Per te permbushur kerkesat e klienteve tane ne jemi duke kerkuar:

-Agjent ne gjuhen Gjermane

-Agjent ne gjuhen Angleze


Kualifikimet/Kërkesat:

• Njohje te Gjuhes Germane/Angleze,

• Shkathesi komunikimi

• Eksperienca ne shitje perben avantazh

• Fleksibilitet dhe pune ne grup

• Energjetik dhe I motivuar


Orari I punes:

Full time English/German 10:00-19:30

Part time German: 15:00 – 19:30


Bonu pjese e ekipes duke dërgu Cv në email [email protected]

Shpërndaje

Kontakt

0

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

0

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin