KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Agjente Tregtare

Orar i plote

Shitje

Prishtine

Kosove

Detajet

Rroga

500 1000

Data
19/06/2019 12:01

Pershkrimi

Kompania City-Saa në Fush-Kosove e cila merret me prodhimin e produkteve te ndryshme,

Shpall Konkurs 

 • Agjente Tregtare (Femer)

Detyrat e Punes : 

 • Të ket kujdes të vecant gjat procesit të punës.
 • Të ket vozitje te mire te automjetit.

 • Kualifikimet : 
 • Të ketë të përfunduar se paku shkollimin e mesëm.
 • Të jetë e mirë në komunikim.
 • Të jetë e motivuar dhe e kujdesshëm në detyrat që i caktohen.
 • Përparësi kan kandidatët që kan eksperiencë në punë në Shitje.
 • Mosha 20-30
 • Patent Shoferi Kategoria (B)
 • Mos te ket obligime tjera.


  Bonuse: Veturen e marrin në shtëpi.


  Konkursi qëndron i hapur deri me 20.06.2019.

  Shenim: 
  Kandidatët preferohet të jenë banorë të Regjionit të Pejes - Ferizaj - Prishtine - FushKosove

  Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV në email-in  e paraqitur ose të lajmrohen në numrat e paraqitur.
  Kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë.

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

+38349761601

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

+38349761601

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin