KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Agjente turistik

Gjysme orari

Hoteleri dhe Turizem

Tirane

Shqiperi

Detajet

Data
01/08/2020 07:33

Pershkrimi

Jeni energjik dhe deshironi te drejtoni veten tuaj?! 

Deshironi te jeni ju ata qe vendosni sa ore do te punoni , kur do te punoni dhe si do te punoni?! 

Atehere jeni ne kohen dhe vendin e duhur! 

Ju mund te punoni nga shtepia , zyra apo kudo qe ndodheni. Mjafton nje celular dhe bota eshte ne duart tuaja!

Ne ju ofrojme mbeshtetje, siguri, udhetime si edhe nje pagese mjaft te kenaqshme.

Vendoseni ju se sa do te fitoni ne muaj!!


Shpërndaje

Kontakt

0696312139

Tirane / Shqiperi

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

0696312139

Tirane / Shqiperi

Kontakto me shpallësin