KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

ARTIGUM KOSOVA

Tjeter

Arsim dhe Edukim

Prishtine

Kosove

Detajet

Data
19/11/2019 11:39

Pershkrimi

ARTIGUM KOSOVA


Agjencion për ndërmjetësim dhe punësim, brenda dhe jashtë vendit,


OFRON:

Mënyrë plotësisht falas, ligjore dhe të sigurt deri tek vendi i punës në

Gjermani.

Mundësi pune për Infermiere (motër medicinale) në klinika, shtëpi

pleqsh dhe shërbime kujdesi në terren për pacientët anembanë

Gjermanisë.

Ne ofrojmë:

 •  Kurse falas të gjuhës gjermane në shumë qytete të Kosovës prej
 • nivelit A1-B2
 •  Procedurën falas të marrjes të certifikatës B1/B2 në institucionet
 • Telc, OSD ose Goethe.
 •  Organizimin e intervistave me punëdhënës gjatë kohëzgjatjes të
 • kursit të gjuhës gjermane
 • Gjetjen e akomodimit në Gjermani
 • Organizim të kurseve të nivelit B2 dhe pregatitje për
 • Kennstnisprüfung në Kosovë, si dhe dhënia e këtij provimi nëGjermani
 •  Nostrifikim i diplomës tuaj
 •  Procedurë falas ( ANERKENNUNG) deri në marrjen e licencës për
 • punë  (URKUNDE)


Të interesuarat/it mund të na shkruajnë në adresën elektronike

[email protected], ne facebook: Artigum Kosova, si dhe në web

faqen tonë: www.infermieregjermani.com.

Gjithashtu mund t’na kontaktojnë përmes telefonit në numrin:

+383 46 167 041.

Nuk marrim asnjë pagesë për shërbimet tona sepse ARTIGUM

ËSHTË AGJENCION LEGAL DHE I LICENCUAR

Shpërndaje

Kontakt

383 46 167 041

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

383 46 167 041

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin