KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Asistente Administrative

Orar i plote

Marketing dhe Reklamim

Prishtine

Kosove

Detajet

Data
08/12/2021 11:27

Pershkrimi

Konkurs pune 

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

049519444

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

049519444

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin