KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

DIZAJNER/E

Orar i plote

Marketing dhe Reklamim

Prizren

Kosove

Detajet

Data
21/11/2020 19:40

Pershkrimi

Detyrat:

  • Dizajnimi i reklamave, broshurave, posterave, ekspozitave, logove..etj
  • Zhvillimi i ideve dhe koncepteve kreative dhe gjetja e zgjidhjeve te përshtatshme për të përmbushur kërkesat e brendshme të kompanisë dhe kërkesat e klientëve.
  • Të menduarit kreativ për të prodhuar ide dhe koncepte të reja.
  • Demostrimi i aftësive ilustruese me skica të përaferta.
  • Ndjekja e teknologjive të reja, vecanerisht programet për dizenjim si: Corel Draw, Illustrator, Photoshop...etj
  • Të përmbushë detyra shtesë si printimi, fotografimi, stilimi, ilustrimi.

Kualifikimet:

  • Të jeni kreativ
  • Të keni njohuri në Programet Corel Draw , Adobe Photoshop, Adobe Iluslator , In Design.

Tjera:

Për të aplikuar ju lutemi ti dërgoni CV-të e juaja në këtë adresë duke cekur pozitën [email protected]

Mos harroni të cekni se për cilën pozitë aplikoni!

Data e fundit për të aplikuar është : 20.11.2020

Te gjithë që konsiderohen që janë kandidatë në listën e ngushtë do të ftohen në intervistë dhe përgjegjjen do ta merni nëpërmjet emaili-t tuaj.

Mob: [email protected]

Tel: 045 244 942

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

+38345244942

Prizren / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

+38345244942

Prizren / Kosove

Kontakto me shpallësin