KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Estetik/Kozmetik

Orar i plote

Sherbime te Klienteve

Prizren

Kosove

Detajet

Data
14/01/2022 14:59

Pershkrimi

EsteMed BEAUTY CENTER 


Kërkojme puntore (femer): 


Te punoj ne dyqanin tone kozmetik I cili gjendet ne - Galeria Mall, Prizren.


Kushtet e punesimit: 


Te kete njohuri rreth kozmetikes dhe kujdesit personal 


Te kete pervoje pune 


Mosha 22-28 vjeçare 


Te kete aftesi te mira komunikuese me kliente dhe aftesine shitje 


Te interesuarat te dergojne CV-ne duke I bashkangjitur njefotografi , ne e-mail tone : 


[email protected] 


ADRESA: Gjendemi nëGaleria Mall, Prizren.

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

049320828

Prizren / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

049320828

Prizren / Kosove

Kontakto me shpallësin