KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Frizere profesionale

Orar i plote

Sherbime te Klienteve

Prishtine

Kosove

Detajet

Data
18/07/2022 14:05

Pershkrimi

Ne jemi në kerkim të stilistëve për floke, të cilët janë të gatshëm të i bashkangjiten ekipit të MISIMI ATELIE Disa nga përgjegjësitë :


  • Prerje dhe ngjyrosje të flokëve;
  • Konsultim me klientët për stilet dhe ngjyrat e flokëve;
  • Aftësi komunikimi me klientët;
  • Aftësi për të punuar në ekip;
  • Të mirëpres klientët dhe të u ofroj zgjidhje rreth kërkesave te tyre;

Ne ofrojmë 

  • Ambient të shkëlqyer të punës;
  • Pagë konkurruese dhe bonuse.


Kandidatët e interesuar të kontataktojnë direkt në këtë numër të telefonit


045 848 153


Prishtinë
Shpërndaje

Kontakt

+38345848153

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

+38345848153

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin