KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Graphic Designer

Orar i plote

Marketing dhe Reklamim

Tirane

Shqiperi

Detajet

Data
06/08/2020 11:19

Pershkrimi

Center Shqiptare kerkon te punesoje Graphic Designer


Kritere te vecanta:

- Njohuri te paketes Adobe (Illustrator, Photoshop, Indesign)

- Njohuri ne principet e design-it,formes, ngjyrave, tipografise, komunikimit vizual dhe multimedial.

- Eksperience pune ne profil minimumi 2 vjet.

- Aftesia krijuese


Pergjegjesite kryesore:

- Design per shtyp-Design kreativ, Design brandi dhe Design industrial

- Realizimi i projekteve sipas kerkesave te klientit dhe udhezimeve te menaxherit te projektit.

- Raportimi per ecurine e punes dhe koordinimi me koleget.


Te interesuarit jane te lutur te dergojne CV me foto ne adresen: c[email protected]. Ju lutem specifikoni ne subjekt te emailit pozicionin e punes per te cilin aplikoni.

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

0699422794

Tirane / Shqiperi

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

0699422794

Tirane / Shqiperi

Kontakto me shpallësin