KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

ICON kerkon operatore telefonik per TE GJITHA FUSHATAT E TELEFONISE

Orar i plote

Call Center

Tirane

Shqiperi

Detajet

Rroga

400

Data
18/02/2020 11:46

Pershkrimi

ICON eshte ne kerkim te operatoreve telefonik ne gjuhen italiane per fushata VODAFONE ,FASTWEB dhe TIM telecom !
Ajo cka ne ofrojme mbi te gjitha jane pagesat e rregullta dhe ne kohe reale brenda muajit !
Ambjente komode !
Pune pa stres dhe mbi te gjitha ambjent dinamik , miqesor qe te ndihmon te rritesh jo vetem profesionalisht por edhe personalisht si individ!
KERKOJME!
Seriozotet ne pune dhe ne orare!
Deshire dhe vullnet per te punuar!
Italishte mjaftueshem e mire !
dhe buzeqeshjen tuaj pas cdo kontrate !
:)
APLIKONI! MOMENTI I NDRYSHIMIT FILLON TANI !

TEL/355682063223

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

355682063223

Tirane / Shqiperi

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

355682063223

Tirane / Shqiperi

Kontakto me shpallësin